REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

1. A Penny Market Kft. (2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút 21. km) (továbbiakban Társaságunk) ezúton tájékoztatja, hogy jelen igénylőlap kitöltésével Ön Penny kártyát kap. A Penny kártya használatával a vásárlásai során bizonyos termékeket kedvezményesen vásárolhat meg (Penny kártyával olcsóbb), illetve részt vehet azonnali, havi, extra és éves nyereményjátékainkon is. („Alapszolgáltatások”).
Ha Ön kifejezetten kéri, a megadott elérhetőségein (SMS, e-mail, postai úton) tájékoztatjuk Önt aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról, illetve egyéb aktuális ajánlatainkról. („Kiegészítő szolgáltatások”).
Az ajánlatainkról akkor tudunk Önnek értesítést küldeni, ha ahhoz kifejezetten és önkéntesen hozzájárul és kitölti a lentiekben meghatározott beleegyező nyilatkozatot:

2. Beleegyező nyilatkozatok az Önről tárolt személyes adatok feldolgozásába reklám és személyre szabott adatfeldolgozás céljából.

2.1 Nem személyre szabott reklámok, ajánlatok küldéséhez az alábbiak szerint hozzájárulok:
Rendszeresen szeretnék információkat és reklámajánlatot kapni az aktuális termékeikről, szolgáltatásaikról, nyereményjátékokról, közvéleménykutatásról, valamint akciókról a következő csatornákon keresztül: (az Ön által választott módot szíveskedjen bejelölni, több módot is választhat)

A fentiekhez megadott hozzájárulását Ön bármikor, az okok megadása nélkül, indoklás nélkül a jövőre vonatkozó hatállyal visszavonhatja. A visszavonó nyilatkozatát az adatvédelmi nyilatkozat 10. pontja alatt megadott módokon a www.adatvedelem.penny.hu weboldalon teheti meg.
2.2 Személyre szabott reklámok küldése
Rendszeresen szeretnék személyre szabott tájékoztatást és reklámot kapni az aktuális termékekről, szolgáltatásokról, nyereményjátékokról, közvélemény-kutatásról, valamint akciókról, az alábbi elérhetőségeken (az Ön által választott módot szíveskedjen bejelölni, több módot is választhat):

Tájékoztatjuk, hogy az Ön részére szóló, személyre szabott ajánlataink létrehozásához figyelembe vesszük a Penny kártya felhasználásából, az Ön vásárlói magatartásából, akcióinkban való részvételből származó magatartását, az azokból levont következtetéseket, valamint az Ön promóciónkban való részvételével kapcsolatos adatainak kiértékeléséből származó adatokat. Ehhez feldolgozzuk az Ön törzsadatait és felhasználói adatait. Ezeket az információkat nem kapcsoljuk össze további, Önnel kapcsolatos információkkal. Tájékoztatjuk, hogy a személyre szabott reklámok küldéséhez való hozzájárulását Ön bármikor, az okok megadása nélkül a jövőre vonatkozó hatállyal visszavonhatja. Ehhez az adatvédelmi nyilatkozat 10. pontja alatt megadott módokat választhatja (www.adatvedelem.penny.hu).

Amennyiben eltérés lenne az Ön által korábban megadott adatok és jelen nyilatkozaton megadott adatok között, Ön az alábbiakhoz is hozzájárul:
Amennyiben ügyfélkártya-szerződésem keretein belül megadott adataim nem egyeznének meg a korábban megadott adatokkal, akkor hozzájárulok ahhoz, hogy a Penny Market Kft. az általam megadott mobiltelefonszámon, személyem azonosítása érdekében telefonon megkeressen.

2.3 Beleegyezés a személyes adatok kiértékelésébe

Ebből a célból a törzsadataimat és fogyasztói magatartásomon alapuló felhasználói adataimat, részvételemet az Önök reklámakcióiban, valamint az elektronikus felületek használatából származó adatokat, az Önök online és elektronikus oldalain folytatott tevékenységemet érdeklődési köröm elemzéséhez és előrejelzéséhez kiértékelhetik.
Ezt a hozzájárulást Ön bármikor és az okok megadása nélkül a jövőre vonatkozó hatállyal visszavonhatja. Ehhez az adatvédelmi nyilatkozat 10. pontja alatt megadott módokat választhatja (www.adatvedelem.penny.hu).

2.4 Adatvédelmi nyilatkozat megerősítése

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező*

PENNY Kártyára vonatkozó Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató (.pdf)

Penny Kártya Részvételi és Játékszabályzat (.pdf)

Tájékoztatjuk, hogy az Ön beleegyezése nélkül az adatait az előbbiekben megnevezett célokból nem lehet kezelni, sem feldolgozni.

1 KÁRTYA - SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

Penny kártyával olcsóbb!

Vannak termékek, amelyeket csak Penny kártyával tud megvásárolni kedvezményes áron! Az aktuális ajánlatokról a heti reklámújságunkból, a weboldalunkon illetve üzleteinkben tájékozódhat.

Azonnali nyeremények

Minden héten üzletenként egy szerencsés vásárló 50%-os kedvezménnyel vásárolhat – amennyiben használja Penny Kártyáját. Próbáljon szerencsét! Minél nagyobb összegben vásárol, annál nagyobb nyereményének értéke!

Extra nyeremények

Kísérje figyelemmel ajánlatainkat, mert állandó nyereményeink mellett egyedi, extra nyereményekkel kedveskedünk Önnek.

Ezenkívül számos meglepetés és extra sorsolások várják!

Minden nyertest írásban és telefonon is értesítünk. Az eredeti pénztárblokkot nyerés esetén nem kell bemutatni.

REGISZTRÁCIÓ MENETE